Despre noi

CARIN HAIRCOSMETICS este o companie belgiană care dezvoltă, produce şi distribuie produse cosmetice pentru păr în toată lumea, începând cu anul 1948.


Carin Haircosmetics se poziţionează ca şi jucator important pe piaţa naţională şi internaţională a produselor de coafură, începând cu anul 1990.


Carin Haircosmetics este o companie de mărime medie şi nu face parte dintr-un grup multinaţional.
În Belgia are o reţea de 32 de dealeri independenţi care vând produsele Carin către saloanele de coafură belgiene. Produsele Carin sunt exportate în mai mult de 40 de ţări din lumea întreaga.


Distribuţia Carin Haircosmetics către saloanele de coafură se realizează prin intermediul unei mari reţele de distribuitori independenţi din toata lumea. Aceşti distribuitori sunt în relatii foarte apropiate cu saloanele de coafură şi ne informează direct despre nevoile şi problemele care apar în domeniu, astfel încât să ne adaptăm aproape imediat strategia şi produsele la nevoile stilistului.


Produsele Carin Haircosmetics sunt fabricate în mod responsabil din punct de vedere social, de mediu şi calitativ.
Carin Haircosmetics nu va face niciodată concesii în ceea ce priveste oamenii, calitatea sau mediul.


Recent piaţa internaţională a fost inundata de produse ieftine şi foarte ieftine. Este aproape sigur ca în aceste cazuri nu toate normele unei producţii "responsabile" sunt respectate. Cand preţul este sub presiune, condiţiile de calitate, mediu sau munca sunt de asemenea sub presiune.


Carin Haircosmetics ramâne loială principiilor sale şi nu se va implica în acest razboi al preţurilor care afecteaza în mod sigur oamenii, mediul sau calitatea care suferă pierderi.


3SYS Solutions SRL este unic importator al produselelor Carin Haircosmetics şi distribuie începând cu luna august 2012 produsele companiei belgiene către saloane de coafură din România. Colaborarea a inceput ca urmare a aprecierii nostre cu privire la politicile de mediu, calitate si grija fata de oameni a producatorului pe care le apreciem si la care am aderat inca de la inceput. Calitatea incontestabila a produselor a fost remarcata de catre totii clientii nostri pe parcursul ultimilor ani. Raportul corect calitate-pret a facut ca produsele sa fie apreciate fapt observat de toti clientii nostri precum si disponibilitatea si sprijinul nostru constant in consilierea si sprijinirea tehnica de care s-au bucurat din partea noastra.