Drepturi de autor

Drepturi de autor si marci comerciale


Marca Carin Haircosmetics precum si marcile si denumirile de produs si de categorie sunt marci inregistrate si proprietatea Carin Haircosmetics Belgia, Middelkerke.

Firma 3SYS Solutions este indreptatita sa utilizeze atat marcile proprietatea Carin Haircosmetics cat si imaginea acesteia (fotografii de produse, postere, fisiere video si texte) pe teritoriul Romaniei.

Utilizare a marcilor Carin Haircosmetics sub orice forma ar fi aceasta se poate face doar in urma acordului scris al Carin Haircosmetics sau 3SYS Solutions SRL.


3SYS Solutions SRL ar putea sa foloseasca unele informatii sau articole de pe unele site-uri din Romania. In general aceste articole vor fi publicate pe blogul nostru la adresa: blog.carinromania.eu cu mentionarea sursei de unde a fost preluat. Daca sunteti proprietarul site-ului sau scriitorul articolului si considerati ca v-au fost lezate drepturile in orice fel va rugam sa ne contactati de urgenta la numarul de telefon: 0745 097054 in intervalul orar 09:00-17:00 sau pe e-mail: comenzi@carinromania.eu pentru a rezolva problema. 3SYS Solutions doreste sa fie in relatii de buna colaborare cu partenerii de orice fel.