Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Operatorul de activitati comerciale pe internet www.carinromania.eu, compania 3SYS Solutions SRL stocheaza si prelucreaza datele cu caracter personal, in conformitate cu Legea privind protectia datelor cu caracter personal Nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.

Protejarea datelor dumneavoastra

Toate informatiile despre clientii nostri sunt protejate impotriva oricarei utilizari abuzive. Datele sunt stocate pe serverele proprii situate in incinta societatii. Serverele nu sunt conectate la reteaua publica de Internet, in asa fel incat nici o persoana neautorizata nu le poate accesa.

Informatiile personale pe care le furnizati in momentul achizitionarii sunt complet confidentiale si in nici un caz nu vor fi furnizate catre terti. Datele cu caracter personal vor fi folosite doar pentru activitatile asociate cu executarea comenzii.

La cererea scrisa a clientului datele personale ale pot fi sterse din baza de date.

Adresa de corespondenta

3SYS Solutions SRL

Str. Alexandru cel Bun 5,

Bl. UE3, Ap. 6

Alba Iulia, Romania

Program de lucru cu clientii
L-V: 08-22
S-D: 10-22

Tel: 0745 097054

Email: info@carinromania.eu

Modalitati de dezabonare de la newsletter(stergerea adresei din baza de date cu abonati)

  1. In fiecare mesaj poti apasa butonul "Dezabonare", iar pe pagina pe care vei fi redirectionat trebuie sa confirmi stergerea din baza de date;
  2. In contul de client poti alege sa nu mai primesti newsletter-ul CarinRomania.eu;
  3. Trimite o cerere de dezabonare pe email la info@carinromania.eu si adresa ta va fi stearsa din baza de date.

Stergerea datelor personale

Daca doresti sa stergem toate date tale personale, trimite-ne o cerere la info@carinromania.eu. Vom sterge imediat toate datele pesonale sau alte informatii considerate sensibile.