Informatii livrare

Livrare si transport


Atentie!
Va atrangem atentia ca comenzile pentru posta se preiau pana la ora 13:00 pentru serviciul de curierat rapid se preiau pana in ora 15:00 pentru a fi expediate in aceeasi zi. Comenzile preluate dupa ora 13:00 pentru posta si dupa ora 15:00 pentru curier, vor fi expediata in ziua urmatoare lucratoare.

  • La o comanda de peste 100 RON transportul e GRATUIT prin Posta Romana*
  • Transport Fan Courier 20 RON**
  • La o comanda de peste 300 RON transportul e gratuit si prin curierat*

* - transportul prin Posta Romana dureaza intre 2-4 zile lucratoare!
  - costul pentru expeditia prin curierat mai sus mentionat este valabila pentru localitatile aflate sub acoperirea directa a curierului, daca localitatea de destinatie nu este sub acoperirea directa a curierului, se vor percepe taxe suplimentare, functie de numarul de km suplimentari necesari de parcurs pana la dvs.
  - transportul prin curierat dureaza 24 ore in unele parti ale tarii 48 ore ( in zile lucratoare )

Plata

  • Plata se face ramburs la sosirea produselor

Daca sunteti nemultumit de produse in termen de 14 zile dupa primirea acestora cutiile sigilate pot fii returnate!

Intrucat dorim sa avem o relatie cat mai apropiata cu Dumneavoastra va invitam sa ne contactati pentru discutia oricaror aspecte ce tin de buna livrare a produselor catre destinatie. Totodata va mentionam faptul ca este posibil ca unele produse sa nu se gaseasca pe stoc. In acest caz veti fi contactat(a) pentru a fi informat cu privire la termenul cel mai apropiat pentru livrare.


In cazul in care sunteti din orasele Sibiu, Cluj-Napoca sau Alba Iulia va rugam sa ne contactati pentru a va putea livra produsele fara costuri de expeditie.


Piata

Livrarile se fac doar pe teritoriul Romaniei. Daca aveti situatii speciale va rugam sa luati legatura cu noi pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii.